BACKEND DEVELOPER

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar teamleden die ons team in een dienstverband komen versterken. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.


Jij bouwt mee aan de core van het Amber-platform, de backend waarop het hele platform dagelijks draait. Je ontwikkelt in een hoog tempo nieuwe features, maar doet ook essentieel werk voor stabiliteit, performance, en schaalbaarheid van het platform. Je zorgt ervoor dat onze gebruikers een seamless experience hebben in de app, en onze interne tools en algoritmes elke dag slimmer worden.


Wij, dat ben jij

Jij gaat de wereld gezond en draaiend houden door te bouwen aan onze backend. Jij zorgt ervoor dat drivers op pad kunnen, fleet operators zo efficiënt mogelijk kunnen werken, en de vloot optimaal ingezet wordt. Zo maken we het verschil. Onze missie? Steden terugwinnen. Het aantal auto’s in de stad groeit, de ruimte die ze innemen en de CO2 die ze uitstoten. Vinden we zonde. Van onze omgeving en onze gezondheid. Ook al omdat die auto’s 96% van de tijd stilstaan. Vandaar dus Amber. Auto’s die we zo dichtbij mensen brengen, dat een auto bezitten ineens best raar blijkt.

Jij bent in charge

Samen met ons hechte, in-house development team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en opschalen van het Amber-platform. Je wordt onderdeel van een snelgroeiende scale up; een jonge club mensen die een verschil willen maken. Het Amber-platform bestaat uit verschillende applicaties voornamelijk geschreven in PHP (Symfony framework) en Python. Als backend developer los je samen met de andere teams in onze organisatie bijvoorbeeld de volgende vraagstukken op:

  • Wat is de optimale routing voor een team fleet operators dat auto's moet verplaatsen?
  • Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe gebruikers geverifieerd worden, maar zich toch binnen 5 minuten kunnen aanmelden?
  • Hoe laten we de verschillende interne services efficiënt en schaalbaar met elkaar communiceren?
  • Wat gebeurt er als er 10 keer zo veel gebruikers gaan rijden?

Wil je meegroeien? Join the team!


Wat we je bieden:

  • Dynamische werkomgeving op Strijp-T in Eindhoven
  • Enthousiast team jonge, energieke collega’s
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid
  • Eindeloze doorgroeimogelijkheden bij succes
  • Voordelig Amber-gebruik

En uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van je huidige niveau. Deels remote werken? Geen probleem!

Functievereisten

Ben jij een veelzijdige developer die klaar is om verantwoordelijkheid te pakken? Niet bang voor een flinke technische uitdaging en toe aan vrijheid en afwisseling? Werk je graag in een compact team met ambitie? Dan willen we graag met je praten. Of je nu net klaar bent met studeren of al een flinke bak werkervaring hebt, we horen graag van je. Relevante ervaring met PHP en/of Python is vereist. Heb je first-hand ervaring met het opschalen van een platform, dan is dat uiteraard een pluspunt!