MOBILE APP DEVELOPER

Functieomschrijving

Jij bouwt ons paradepaardje, hét pronkjuweel van ons bedrijf… De Amber-app: nieuwe features implementeren en onderhouden, continu optimaliseren en uitbreiden. Jij zorgt ervoor dat onze gebruikers zo gemakkelijk instappen dat ze nooit meer anders willen. Een app waarmee je supersnel een Amber reserveert, opent, sluit en je rit betaalt. Dat is onze Amber app.

Wij, dat ben jij

Jij gaat de wereld gezond en draaiend houden door te bouwen aan onze app. Jij zorgt ervoor dat drivers altijd op pad kunnen en het verschil gaan maken. Onze missie? Steden terugwinnen. Het aantal auto’s in de stad groeit, de ruimte die ze innemen en de CO2 die ze uitstoten. Vinden we zonde. Van onze omgeving en onze gezondheid. Ook al omdat die auto’s 96% van de tijd stilstaan. Vandaar dus Amber. Auto’s die we zo dichtbij mensen brengen, dat een auto bezitten ineens best raar blijkt.

Jij bent in charge

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de Amber-app. Een belangrijke taak, maar je doet het niet alleen. Je wordt onderdeel van een snelgroeiende scale up; een jonge club mensen die een verschil willen maken. Als onderdeel van het in-house development team werk je samen aan ons platform. Onze app (voor iOS en Android) is gebouwd met Flutter, en biedt de gebruiker naast een seamless UX, toegang tot de auto doormiddel van Bluetooth en verschillende betaalmethodes voor het betalen van een rit. Door onze platte organisatie schakel je snel met andere teams en zet jij de meest geweldige Amber ervaring neer. Wil je meegroeien? Join the team! We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van je huidige niveau, voordelig Amber-gebruik en flexibele werktijden. Deels remote werken? Geen probleem!

Functievereisten

Ben jij een veelzijdige developer die klaar is om verantwoordelijkheid te pakken? Niet bang voor een flinke technische uitdaging en heb je gevoel voor UX? Werk je graag in een team maar kun je ook zelfstandig aan de slag in een dynamische omgeving? Dan willen we graag met je praten.

Of je nu je studie aan het afronden bent, net klaar bent of al een flinke bak werkervaring hebt, we horen graag van je. Relevante ervaring met Flutter is heel fijn, maar niet strikt noodzakelijk. Heb je ervaring met (native) app development of andere hybride frameworks en vind je Flutter een mooie nieuwe uitdaging? Ook dan horen we graag van je.