REGIO MANAGER RANDSTAD

Functieomschrijving

Heb je ze al zien rijden: onze elektrische BMW’s of Volkswagens met het oranje dakje? Dat zijn onze Ambers. In sommige steden zijn we al heel big. In andere breiden we onze hubs en service areas fors uit. Daar hebben we jou voor nodig. Jij ontwikkelt de Randstad tot een echt Amber gebied met locaties, Ambers, fleet operators. Ofwel met duurzame mobiliteit, super service en zero CO2 uitstoot.

Wij, dat ben jij
Jij gaat de wereld gezond en draaiend houden in de drukke Randstad. Het gebied groeit en daarmee het aantal auto’s, de ruimte die ze innemen en de CO2 die ze uitstoten. Vinden we zonde. Van onze omgeving en onze gezondheid. Ook al omdat die auto’s 96% van de tijd stilstaan. Vandaar dus Ambers. Auto’s die we zo dichtbij mensen brengen, dat een auto bezitten ineens best raar blijkt.

Je eigen ding binnen Amber
Jij gaat de regio Randstad managen. Jouw aandeel is gelijk te zien in de organisatie. Je gaat het team van Fleet Operators in de Randstad opbouwen. Je neemt nieuwe collega's aan, werkt ze in, voorziet iedereen van materiaal en bent verantwoordelijk voor de roosters. Je doet je eigen ding, maar bent fully dedicated to the cause, zodat onze 100% ritgarantie nooit faalt. Je verricht allerlei dagelijkse hand en spandiensten en houdt tegelijkertijd een strategisch oog voor de grote lijn, belangen en groei. Mensenkennis? check! Een goed netwerk? Een must. Logistieke en organisatorische talenten? Zo handig. We stellen er een super leuke, vrije baan met een marktconform salaris tegenover, waarin je baas bent over je uren en vakantiedagen en waarin je samen met ons kunt doorgroeien tot waar je maar wilt.

Functievereisten

Heb je een opleiding Bedrijfskunde, Logistiek of Management op minimaal HBO niveau? Ben je er klaar voor om fulltime zelf iets op poten te zetten. Heb je flink wat energie, ondernemerschap en daadkracht in je pakket en weetje wat problem ownership is? Dan willen we graag met je praten. Of je nu aan je studie aan het afronden bent, net klaar bent of zelfs al werkervaring hebt, we horen graag van je.